Yalova’da yarın başlayacak final grubu maçları öncesi tüm takım yetkililerinin katılımı ile bir basın toplantısı düzenlendi


Türkiye Basketbol Federasyonu’nun organize ettiği Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’ne yükselecek takımların belirleneceği Final Grubu maçları öncesinde duygu ve düşüncelerin seslendirildiği bir basın toplantısı düzenlendi.

Tüm takımların temsilcileri yer aldı
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün uzun yıllar yaşadığı ve bölgenin simge noktalarından olan Yürüyen Köşk’te gerçekleştirilen basın toplantısına tüm takımların yetkilileri, teknik adamları ve birer oyuncusu katıldı.
Yakın Doğu Üniversitesi’ni bu buluşmada Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Atamtürk, yönetici Umar Göker, başantrenör İlker Gözeneli ve oyuncumuz Damla Öneri temsil etti. Devlet ve federasyon yetkililerinin konuşmalarının ardından antrenör ve oyuncular sırası ile duygu ve düşüncelerini aktardılar.

Damla Öneri: Başarılı olacağımıza inanıyorum
Takımımız adına açıklama yapan basketbolcumuz Damla Öneri, buraya gelene kadar çok iyi çalıştıklarını ve hedeflerinin başarıyı yakalayarak 1.lige yükselmek olduğunu söyledi. Damla, tüm takımlara ve sporcu arkadaşlarına da başarı dileklerinde bulunmayı ihmal etmedi.

Gözeneli: Kıbrıs halkı bizden başarı bekliyor
Başantrenör İlker Gözeneli ise yaptığı konuşmada, Kıbrıs’tan kucak dolu selamlar getiirdiklerini ifade ederken, Kıbrıs halkının heyecan ile maçların başlamasını beklediğini, turnuvanın ülke için öneminin büyük olduğunu aktardı. Kendilerinin de bu beklentileri karşılamak istediklerini ifade eden Gözeneli, tüm takımlara başarılar diledi.
 
Editör: TE Bilisim