Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın, halk örgütü kadrolarında görev süresi dolan 1956 doğumlu mükelleflerine hizmet belgesi takdim törenleri devam ediyor. 

Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, hizmet belgesi takdim törenlerinin ikincisi dün akşam Gazimağusa ve İskele Bölge Müdürlüğü bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik olarak DAÜ Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Törene, Cumhuriyet Meclisi Başkan Vekili Hüseyin Avkıran Alanlı, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fatih Yarımbaş ve Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu da katıldı. 

YARIMBAŞ

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fatih Yarımbaş yaptığı konuşmada, törenin vatan ve millet için karşılıksız yapılan hizmetlerin bir nişanesi olduğunu söyledi. 

Yarımbaş, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nca verilen hizmetlerin en büyük karşılığının halkın ve çocukların yüzündeki gülümseme olduğunu ifade ederek, Sivil Sunma Teşkilat Başkanlığı’nın tüm olanaklarıyla Kıbrıs Türk halkının her zaman hizmetinde olduğunu ifade etti. 

ALANLI

Cumhuriyet Meclisi Başkan Vekili Hüseyin Avkıran Alanlı, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'nın halkın ihtiyaçlarının giderilmesinde gösterdiği performans ve hizmet aşkını gururla izlediğini söyledi. 

Törende ayrıca Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi Halkoyunları Ekibi gösteri sundu. 

Hizmet belge törenleri, 31 Mayıs Salı günü Güzelyurt Bölge Müdürlüğü, 2 Haziran Perşembe günü de Girne Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında yapılarak tamamlanacak. 
Editör: TE Bilisim