Şirin Zaferyıldızı, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayında yer alan ''Gözleri Şiir ve Çocuk'' isimli fotoğraf ve şiir sergisinin açılışına kendi şiirlerini okuyarak başladı. Zaferyıldızı, yaptığı konuşmada ''2008 yılında şiirlerle büyüsün çocuklar diyerek çıktığımız bu yolda minik adımlarla ama yere basan sağlam adımlarla devam ediyorum ve yüreğimizdeki şiir büyütme inancı oldukça bu yol devam edecektir diyerek kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.''

         Sergiye, emekli öğretmen fotoğraf sanatçısı Yıltan Taşçı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler Gazimağusa Milletvekili doktor ve sanatçı kişiliğiyle tanınan Arif Albayrak' da açılışta yaptıkları konuşmalarda Şirin Zaferyıldızı'nın çok değerli bir eğitimci ve sanatçı olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından serginin açılış yapıldı. Şirin Zaferyıldızı'nı bu mutlu gününde minik öğrencileri yalnız bırakmadı.

         Gazimağusa Rauf Raif Denktaş kültür ve kongre sarayında yer alan ''Gözleri Şiir ve Çocuk'' isimli fotoğraf ve şiir sergisi 15 Mart Cuma günü saat 17:00'ye kadar gezilebilecek.

Editör: TE Bilisim