Meclis Başkanlığından verilen bilgiye göre, Meclis Başkanı Siber, 19’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayan Birinci Medya Kurumuna bağlı Kıbrıs Genç TV heyetini kabul etti.

Siber, kabulde yaptığı konuşmada, medya ve özellikle de televizyon kanallarının, kamuoyunun sesi olduğuna işaret ederek, “toplum olarak varlığımızı, kültürümüzü sanatımızı hem bize hem de dünyaya gösteren en önemli araçlardır“ dedi.

Medya kurumlarının gelişmesinin toplumların gelişmesi açısından önemi olduğunu kaydeden Siber, Kıbrıs Genç TV’nin daha güzel işlere imza atacağına inandıklarını belirtti.

Siber, “İş insanlarımızla ,medyamızla, sanatçımızla toplumun her kesimi ile yapabileceğimizin en iyisini, en güzelini yapmaya çalışırsak çok daha güzel günlere ulaşacağımıza hiç şüphem yoktur” dedi.

BİRİNCİ

Birinci Medya Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Birinci de konuşmasında, Kıbrıs Genç TV’nin Kıbrıs Türk halkının sesini dünyaya duyuran ve bunu yaparken din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin , herkesin sesine yer veren bir televizyon istasyonu olduğunu ifade etti.
Editör: TE Bilisim