Şeyh Nazım Kıbrısi’nin YDÜ Hastanesi Yoğun Bakım'da 4.gününde pozitif yönde gelişmeler yaşanırken hayati tehlikesi'nin devam ettiği belirtildi.

YDÜ Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen'in YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürülüğü'ne yaptığı açıklamada, Seyh Nazım Kıbrısi'nin , 12 Nisan’dan bu yana, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım servisinde tedavisinin devam etmekte olduğunu söyledi.

Dr. Erkmen, " Bugün öğlen itibari ile Şeyh Nazım Kıbrısi, Yoğun Bakım'da 4'üncü gününü tamamlayacaktır. Şeyh Nazım Kıbrısi’nin, Bilindiği üzere enfeksiyona bağlı gelişen Akut Solunum yetmezliği, kronik böbrek yetmezliği zeminde gelişen akut böbrek yetmezliği ve daha önceden olan sağlık sorunlarının yarattığı problemler nedeni ile Tetkik ve tedavisi yoğun bir şekilde devam etmektedir" dedi.

YDÜ Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen, "Bugün itibari ile Şuur açık , kan basıncı normal, idrar çıkışı normal,ateş yok fakat halen Oksijen ihtiyacı mevcut. Bu iyi yönde gelişmeler devam etmekle birlikte halen hastanın sağlık durumu, ciddiyetini korumaktadır" dedi. 
Editör: TE Bilisim