Hemşire Şerife Örs Özer, bugün son kez arkadaşları ile vedalaştı.

Dün meydana gelen feci trafik kazasında yanarak ağır yaralanan ve 10 yılını verdiği Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet hastanesi’ne kaldırılan Hemşire Şerife Örs Özer yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamamıştı.

Şerife hemşire için bugün Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet hastanesi’nde tören düzenlendi.

Gözyaşlarının sel olduğu törende , arkadaşları Şerife hemşireye ‘böyle veda olmaz” dedi

Törende Başhemşire Fatma Savaşkan söz aldı; “çabaladık çünkü biz sağlıkçıydık, yapabilirdik, ama yapamadık geri döndüremedik, acımız büyük” dedi.

Savaşkan “Acı ile sarsıldık… Gün boyunca onun bize geri döneceğini düşündük aslında, çünkü biz sağlıkçıydık, yapardık, iyileştirirdik diye umduk ama çok ağır bir şeydi. Dünkü uğraşları kendi gözümle gördüğüm için bu konuda vicdanım çok rahat olağanüstü bir çaba vardı dün, olmadı, olamadı… “dedi.

Şerife Hemşire’nin 10 yıllık çalışma hayatı boyunca verdiği hizmetleri anlatan Başhemşire Savaşkan , “bugün onun hastanesinde son günü, bu hastanede onu tanıyanlar hep sevdi, o da hastanesini çok sevdi.. Şerife’yi hiçbir zaman unutmayacağız, inşallah rahat uyur gittiği yerde, hep üzerinde ışıklar olur. Bugün malesef vedaşma zamanı hoşçakal diyorum arkadaşıma” sözlerini dile getirdi

Şerife hemşire daha sonra arkadaşlarının gözyaşları ve alkışları arasında son yolculuğuna uğurulandı.

Editör: TE Bilisim