Tıp-İş yetkilileri, ziyaret ettikleri ve toplantı yaptıkları Bakan Sucuoğlu’na sağlıktaki sorunlarla ilgili bilgiler verdi.

Bakanlık’tan verilen bilgiye göre, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, göreve başladığı günden itibaren ikinci kez Tıp-İş yetkilileri ile bir araya geldiğini ifade ederek, yeni dönemde daha sık görüşeceklerini belirtti.

Sucuoğlu, sağlık alanındaki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarının başladığını belirterek, sağlık sektöründe hizmet veren sendikalarla birlikte hareket ederek olumlu projelere imza atacaklarını söyledi.

Hastanelerde verilen sağlık hizmetinin daha verimli hale gelmesi için yeni düzenlemeler yapılacağını belirten Sucuoğlu, önümüzdeki süreçte sağlıkla ilgili bekleyen bir çok yasa tasarısına son şeklinin verileceğini, bazı yasalarda değişikliğe gidileceğini ve günümüz koşullarının ihtiyaçlarına göre düzenleneceğini ifade etti.

Ülkede tüm alanlarda sorunların yaşanmakta olduğunu, hükümetlerin görevinin de bu sorunları çözmek olduğunu kaydeden Sucuoğlu, kendilerinin de sorunları çözmek için bu görevde olduklarını sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilisim