Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Ertan Ersan ve beraberindeki heyet, derneğin 38’inci kuruluş yıldönümü çerçevesinde Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler’i (CTP-BG) ziyaret etti.

CTP-BG’den verilen bilgiye göre, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Ertan Ersan yaptığı konuşmada, ülkenin yangın yerine döndüğünü söyleyerek, haksız olarak yapıldığını iddia ettiği istihdamları eleştirdi.

Başbakanlığa istihdam edilmesini istedikleri şehit çocuklarıyla ilgili bir liste sunduklarını ifade eden Ersan, “İşsiz olan bu gençlere hükümetin sahip çıkması gerekiyor” dedi.

YORGANCIOĞLU

CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği yöneticilerine teşekkür etti.

UBP Hükümeti’nin son istihdamları hangi kriterlere bağlı kalarak yaptığını açıklamasını isteyen Yorgancıoğlu ““Toplumun tüm kesimleri infial içindedir” dedi.

UBP’nin kurultayda işine yarayacakları seçip vatandaş yapıp işe aldığını görüşünü savunan Yorgancıoğlu, yıllarca Adada yaşayıp çalışan ve, vergi verenlerin ise bakanlık kapılarında süründürüldüğünü iddia etti.

Yorgancıoğlu, “UBP gidecek, adalet ve demokrasi gelecek” şeklinde konuştu.

Ziyarette CTP-BG Genel Sekreteri Asım Akansoy da hazır bulundu.
Editör: TE Bilisim