Gazimağusa Belediyesi’nin trafikle ilgili sorunlara çözüm bulmak için oluşturduğu Trafik Komisyonu Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter Başkanlığında geniş kapsamlı olarak toplanarak öncelikli olarak ele alınması gereken trafik sorunlarını görüştü. Gazimağusa Belediyesi’nde bugün saat 11:00’da yapılan toplantıya Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nden Trafik Şubesi Amiri Hasan Aşçıoğlu ve Karayolları Dairesi’nden Mühendis Hasan Doğan ve Meclis Üyeleri katıldı.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, Trafik Komisyonu’nun gelişen ve büyüyen şehirde trafikle ilgili sıkıntıları istişare etmek ve ileriye dönük planlamalar yapmak için çalıştığını, Gazimağusanın trafiğinin nasıl düzenleneceğini görüşeceklerini söyledi. Arter, şehrin otopark sıkıntısı yaşanan noktaları, sarı çizgi uygulamaları ve sık sık kazaların olduğu DAÜ’nün güney kampüsünden hastaneye giden yolu ve Salamis yolunu konuşacaklarını, acil olmayan konular üzerinden de çalışmaya devam ettiklerini, ama öncelikli konuları istişare edeceklerini söyledi.

Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu ise yaşamımızı daha iyi hale getirecek trafikle ilgili düzenlemelerin neler olabileceği ile ilgili fikir alışverişi yapacaklarını, çeşitli sorunların olduğunu bunlara çözüm bulmak için toplantıya katıldıklarını, öncelikli sorunları ele alarak güzel sonuçlar elde edeceklerini ifade ederek, toplantıyı organize eden Gazimağusa Belediye Başkanı Arter’e ve katılımcılara teşekkür etti.

 
Editör: TE Bilisim