BAKAN DÜRÜST:” GÜZELYURT KURTULUŞ LİSESİ SAYGIN ÖĞRETMEN KADROLARI İLE BAŞARILI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİYOR”

Güzelyurt Kurtuluş Lisesi Müdürü Veli Büyükağa ve Okul Aile Birliği üyeleri, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst’ü bakanlıkta ziyaret etti.
Veli Büyükağa, geçmiş bakanlık döneminde Bakan Kemal Dürüst’ün ülke genelinde okullara büyük katkılar sağladığını bu dönemde de aynı desteğin devam edeceğini bildiklerini, Güzelyurt Bölgesi’nde göç nedeniyle öğrenci sayılarında düşüş yaşandığını belirterek Güzelyurt Kurtuluş Lisesi ile ilgili beklentilerini aktarmak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.
Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Güzelyurt Kurtuluş Lisesi’nin taleplerine dönem içerisinde duyarlı olacağını, okulun tarihsel bir misyonu olduğunu,Güzelyurt Kurtuluş Lisesi’nin yıllarca bu ülkedeki en saygın meslek guruplarına öğrenci yetiştirdiğini söyledi.
Güzelyurt Kurtuluş Lisesi’nin saygın öğretmen kadroları ile başarılı öğrenciler yetiştirmeye devam ettiğini belirten Bakan Dürüst, bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu, en kısa sürede okula giderek yerinde incelemelerde bulunacağını ifade etti.

 
Editör: TE Bilisim