Beyarmudu Belediyesi, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Korosu ile Çağdaş Müzik Derneği Korosu’nun Cumhurbaşkanı’nın eşi Meral Eroğlu’nun himayelerinde düzenlenecek “Şarkılar Bizi Söyler” konserine ev sahipliği yapıyor.

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip , konuyla ilgili Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit’i makamında kabul ederek, çok önemli sosyal sorumluluk projesi olan konserin Beyarmudu Belediyesi ’nde yapılması için desteklerinin tam olduğunu kaydetti. Konser, Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Sosyal Tesisleri'nde 20 Ocak 2015 tarihinde saat 20:00’da yapılacak.

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Korosu ve Çağdaş Müzik Derneği Korosu’nun bir ilki başararak yaptıkları organizasyonun engellilerin sosyal yönlerini geliştirerek toplum içinde tam anlamıyla yerleşmesi açısından hayati derecede önemli olduğunu söyledi. Bu anlamlı projenin yapılmasında üzerlerine düşen görevleri mutlulukla yapacaklarını kaydeden Edip , kültür-sanatın her yurttaşın hayatında olması gereken bir ihtiyaç olduğunu, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin bu alandaki çalışmalarının ise çok daha anlamlı olduğunu söyledi.

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit de konuşmasında, engellilerin yaşamlarına duyarlılık ve farkındalığı artırmak adına yapıılan “şarkılar bizi söyler”, konserinin sosyal sorumluluk projesi olarak hem kültür sanat yönünün olduğunu hem de müzikle rehabilitasyonun canlı bir örneğini oluşturduğunu söyledi. Sevginin gücüyle tüm engelleri aşabileceklerini göstermek istediklerini ifade eden Kibrit, Beyarmudu Belediyesi’nin yaratacağı imkân ve fırsatlar için Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip ’e teşekkür etti.

Haber :Nejla Hulusioğlu
Halkla İlişkiler ve Tanıtım 
Editör: TE Bilisim