Hindistan´ın ünlü yönetmenlerinden Abbas ile Mustan tarafından yönetilen aksiyon-gerilim filmi Race-2 bir haftada 39 milyon izleyiciye ulaştı.
Kuzey Kıbrıs’ın tanıtılması açısından önemli bir katkı sağlayacağı düşünülen Filimin bir bölümü Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı’nın katkıları ile ülkemizde çekilmişti.
Race 2 filminin ülkemizde çekimlerinin gerçekleşmesi için yoğun çaba harcayan Bakanlığımız, filmin vizyona girmesi ile ülkemizin tanınmasına katkı sağladığını düşünüyor. Filmin kısa sürede büyük izleyici kitlesine ulaşması da ülkemiz adına sevindirici bir gelişme oldu.
Güney Afrika´da çekilen ve ...... izleyiciye ulaşan 2008 yapımı Race filminin devamı olan Race-2 filminde Dipika Padukone, John Abraham, Caklin Fernandez ve Amişa Patel gibi ünlü Hint aktörler yer alıyor.
Film, Hindistan´daki 3 bin 200 sinemanın yanı sıra Amerika, İngiltere, Avustralya, Dubai gibi 50 ayrı farklı ülkede de gösterime girdi.
Filmin başrollerini Hindistan´ın ünlü aktörü Anil Kapur ve Sayif Ali Kan paylaşıyor.
Film şu ana kadar 3.5 milyon dolar kazanç elde ederken, Amerika ve Dubai’den de 1’er milyon dolar kazanç elde edeceğe benziyor. Filmin gösterimde olduğu süre zarfında toplam 100 milyon seyirciye ulaşacağı da düşünülüyor.

Editör: TE Bilisim