Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler Bölümü, 4. sınıf öğrencileri ve Yrd.Doç.Dr.Feriha Dikmen’in öncülüğünde, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) ev sahipliğinde "Hayat Çocuklar İle Renkli” başlıklı Sosyal Sorumluluk projesi 9. haftasını tamamladı.
GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri ile KAÜ işbirliğinde yürütülen Sosyal Sorumluluk Projesi’nin 9. hafta etkinliği, "Minik Yüreklerin Eserleri sergisi için hazırlıklara devam” sloganıyla gerçekleştirildi.

Minik yüreklerle elele
Projeyi yürüten GAÜ öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen, "Her geçen hafta daha fazla katılım ile devam eden projemiz, dönem arası tatili olmasına rağmen öğrencilerimiz eşliğinde devam ediyor. Minik yürekler ve bizler arasında kurulan iletişimin gücü her geçen hafta daha fazla sağlam temeller üzerine oturuyor. Her çocuk bir hayattır... Çocukların mutluluğu, gülüşü, bizlerin gülüşlerine ve mutluluğuna yansıdı... Böylesine güzel bir ekip olmayı başaran öğrencilerime ne kadar teşekkür etsem azdır” diyerek sözlerini şöyle tamamladı: “Bu işler yürek işidir demiştim bu yola çıkarken, meğer benim öğrencilerimin ne kadar kocaman yürekleri varmış"

İhtiyaçlı ailelere yardım
Proje kapsamında ihtiyaçlı çocuklara ayakkabı dağıtıldığını da belirten Dikmen “Dönem arası tatili olmasına rağmen GAÜ öğrencileri projeye katılıma devam ediyor, bahar döneminde de projemiz devam edecek, bölgedeki ihtiyaçlı evlere, eşya ve gıda yardımlarımız sürüyor,en büyük mutluluğumuz ise karşılığında almış olduğumuz mutluluk.” dedi

 
Editör: TE Bilisim