Yürütülen soruşturmada zanlının, söz konusu parayı kendisi aldığı halde polise hayali bir suç ile ilgili yalan beyanda bulunduğu belirlenerek, M.Y. tutuklandı.

BULARAK HIRSIZLIK                                                                                                                                    

Lefkoşa’da Betül Pehlivan’ın aracına girerken düşürdüğü cüzdanı ile  içerisinde kendisine ait kimliği, iki sürüş ehliyeti ve 30 TL nakit parayı bularak çalan Y.L. (E-25) ve M.İ.E. (E-27) tutuklandı.

GAZİMAĞUSA’DA ÇEK SAHTELEME

Gazimağusa’da 2016 yılı içerisinde, Res-Tur Ltd’ ait  14 adet boş yaprağı bulunan çek defterini bularak çalan ve iki çek yaprağı üzerinde sahteleme yaparak her biri  üzerine bir başka şahsın adıyla 2 bin Amerikan Doları yazıp  arkadaşına veren ve  çekleri  iki ayrı iş yerine vermek suretiyle tedavüle sürerek sahte davranışla para temin eden M.A. (E-36) ve G.Ö. (K-30) tutuklandı.

ASLANKÖY’DE DARP     

Aslanköy’de bir iş yeri içerisinde, aralarında çıkan tartışma sonucu Derviş Batmazoğlu’nu ciddi şekilde darp edip, burnunu kıran D.D. (E-32) tutuklandı.

PARA KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET      

 Öte yandan, Ercan Havalimanı’ndan çıkış yaptığı esnada tasarrufunda 10 bin Euro muadili döviz veya Türk Lirasından fazla para olan, 9 bin 200 ABD doları ve 4 bin 500 Euro nakit parayı yetkili makamlara beyan etmediği tespit edilen İ.K. (E-75)’nin hakkında yasal işlem başlatıldı.

Olaylar hakkındaki polis soruşturmaları devam ediyor.

Editör: TE Bilisim