Lefke’de yaşayan Mehmet Öztürk (E-51) dün sabah ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, müteveffanın Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsisinde ölüm sebebi “kalp ve akciğer solunum yetmezliği” olarak tespit edildi.

GÜZELYURT’TA KUNDAKLAMA

Güzelyurt’da İnönü Meydanı’nda faaliyet gösteren “Nizam Market” isimli iş yeri dün sabaha karşı yanıcı madde dökülüp yakılmak suretiyle kundaklandı.

GÜZELYURT’TA HIRSIZLIK

Güzelyurt’ta Fethiye Beşkardeşler’e ait ikametgaha dün girilerek hırsızlık yapıldı.

İkametgahtan, bir adet bayan çantası ve içerisinde muhafaza edilen 20 TL, 40 Sterlin, 25 Euro nakit para ile bir adet güneş gözlüğü, bir adet dereceli gözlük, bir adet cep telefonu, beş adet boş çek yaprağı olan çek defteri, dört adet kredi kartı ve üç adet kimlik kartı çalındı.

“URUBA SEPET” MAĞZASINDA YANGIN

Lefkoşa’da Azmi Selçuklu’nun çalıştırmakta olduğu “Uruba Sepeti” isimli işyerinde dün tespit edilemeyen sebepten dolayı yangın meydana geldi.

Açıklamada, çıkan yangın sonucunda işyeri içerisinde bulunan eşyaların tamamen yanarak maddi zarar meydana geldiği kaydedildi.

Polisin olaylarla ilgili soruşturması devam ediyor.

İSKELE’DE HUZUR OPERASYONU

Öte yandan İskele’de dün gerçekleştirilen trafik ve huzur operasyonu çerçevesinde bölgede faaliyet gösteren, bet ofisleri ve kumarhanelerin denetlendiği ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediği kaydedildi.

Trafik ekiplerinin bölgede yaptıkları denetimler sonucunda 112 aracın kontrol edildiği, suç işlediği tespit edilen toplam 14 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildiği belirtildi.

Kontroller sonucu tehlikeli sürüş yaptığı tespit edilen bir kişinin ise tutuklandığı kaydedildi. 
Editör: TE Bilisim