Eske Başbakan ve UBP GenelBaşkanı Özgürgün, 6 yıl genel başkanlık görevini yürüttüğünü, şimdi de UBP Genel Başkanı Ersin Tatar ile beraber olduklarını, birlik ve beraberlik içinde yürüdüklerini vurguladı.
Partide birlik beraberliğin önemli olduğunu, bunu sağladıklarını ifade eden Özgürgün, seçim dönemine işaret ederek, "Parti genişledi büyüdü, seçimde büyük farkla birinci parti olduk, geleceğe güvenle bakıyoruz. çünkü seçimden güçlü çıktık halk UBP'ye görev verdi. gün gelecek çok yakın zamanda UBP hükümeti devralacak. Bu çok yakındır" diye konuştu.
“ÜLKEDE NE YAPILMIŞSA BİZ YAPTIK. NE YAPILACAKSA DA YİNE UBP YAPACAK”
Özgürgün, partide bu süreçte birlik ve beraberliğin daha da pekişeceğine vurgu yaparak, "UBP'nin Ülkeye hizmet aşkı ortada, ülkede ne yapılmışsa biz yaptık ne yapılacaksa da yine UBP yapacak" dedi.
Özgürgün, şimdiki hükümete bütçenin denk bütçe ile bırakıldığını ama bugün bildiği kadarıyla 800 milyon TL açık olduğunu belirterek, "İlk seçimde de her seçimde de UBP sandıktan güçlü çıkacak. Kadrolarımız güçlü, hep beraber güçlüyüz, biz olmadan ülkede bişey olmaz her zaman birlikte olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim