Başbakan Özgürgün “Bankalar aracı kurumlarımızdır. Ülkemize finansman anlamında önemli katkı sağlamaktadırlar” dedi

Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Başbakan Hüseyin Özgürgün konuşmasında, Hükümette oldukları 13 aylık süre içinde, Yakın Doğu ailesinin araba fabrikası ve Near East Bank Genel Müdürlük Binası’nın temellerini attıklarını, Suat Günsel Hastanesi ve Near East Bank’ın birçok yeni şubesini açtıklarını, üniversitenin birçok faaliyet ve konferansına katıldıklarını anımsatarak, bugün de Near East Bank’ın Girne Park AVM’ye taşınan şubesinin açılışına katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yakın Doğu ailesinin, süreklilik içinde, spor, ekonomi, eğitim ve sağlık alanlarında birçok başarılı yatırıma imza attığına işaret eden Başbakan Özgürgün, “İçimizden, özümüzden çıkan ve her alanda başarıları sınırlarımızı aşan, Türkiye’ye ulaşan ve belki de gelecekte daha da ileriye gidecek Near East ailesiyle, ülkemiz adına gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yakın Doğu ailesinin büyük başarılara imza attığını ve son dönemde Basketbol takımının da Türkiye ve Avrupa şampiyonluğu gibi büyük başarıları olduğunu da hatırlatan Özgürgün, Günsel ailesinin dinamizm ve çalışma isteğiyle dünya çapında başarılara imza atacağına inandığı belirtti.

“Bankalar aracı kurumlarımızdır. Ülkemize finansman anlamında önemli katkı sağlamaktadırlar. Near East Bank da, rakamlarıyla, hızla büyüyerek, ekonomimize finansman anlamında ve mevduat anlamında, halkımızın birikimlerini değerlendirerek ekonominin akışını sağlamaktadır“ diyen Özgürgün, Girne Park AVM Şubesi’nin hayırlı olmasını diledi.

Editör: TE Bilisim