Özgürgün, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Kadın Kolları’nın “Geleneksel Anneler Günü Kermesi”ni ziyaret etti. Hüseyin Özgürgün, Sarayönü’nde gerçekleşen kermesteki stantları gezerek, bilgi aldı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Aynı meydanda yer alan Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin Anneler Günü kermesini de ziyaret eden Özgürgün, Singapurlu bir öğrenci kafilesiyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÖZGÜRGÜN: “FARKLI KONULARI TOPLUMUN DİKKATİNE GETİRMEK GEREKİR”

Başbakan Hüseyin Özgürgün, son zamanlarda sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde birçok etkinliğe imza atan UBP Kadın Kolları’nın çocuk şöleninin yanısıra uyuşturucu ve kadın hakları konferansları düzenleyerek, ihtiyaç duyulan alanlarda farkındalık yarattığını vurguladı.

Siyasi partilerin çalışmalarının sadece siyaset üzerine olmaması gerektiğine işaret eden Özgürgün, bu anlamda UBP Kadın Kolları’nın siyaset yaparken topluma da önemli mesajlar verdiğini kaydetti.

Özgürgün, siyasi partilerin siyaset yaparken, sosyal anlamdaki farkındalığı da arttıracak etkinlikler düzenleyerek farklı konuları toplumun dikkatine getirmesi gerektiğini söyledi.

Hüseyin Özgürgün, Çağlayan Çocuk Yurdu yararına düzenlenen bugünkü kermesin de güzel bir örnek olduğunu ifade ederek, partisinin, her zaman destek verdiği bu tür sosyal etkinlikleri her zaman teşvik ettiğini belirtti.

OLGUN: “BU YIL ÇAĞLAYAN ÇOCUK YURDU YARARINA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

UBP Kadın Kolları Başkanı Nükte Olgun da, UBP Kadın Kolları’nın her yıl mayıs ayında yaptığı geleneksel Anneler Günü kermesini bu yıl da Çağlayan Çocuk Yurdu yararına gerçekleştirdiklerini belirtti.

Olgun, bu yılki yiyecek, takı, kıyafet ve çiçek gibi çok geniş ürün seçeneği sunan kermesin gördüğü ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Gerçekleştirdikleri tüm kermeslerin güzel geri dönüşleri olduğunu vurgulayan Olgun, bugünkü kermesin düzenlenmesine yardımcı olan ve gün içinde kermesi ziyaret ederek katkı koyan herkese teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim