Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN)’in Haziran 2016 Genel Kurulu 11 Haziran 2016, Cumartesi günü Saat 10.00’da Açık Öğretim Fakültesi Konferans Salonunda toplanıyor.
Kıbrıs Türk Halkının en önemli stratejik varlığı olan Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nda örgütlü çalışanların mücadeleci sendikası olan EL-SEN’in Genel Kurulu bir yandan işyerindeki çalışmaları öte yandan ise toplumsal sorunların irdeleneceği bir genel kurul olacaktır.
İki yıllık çalışmaların özetlendiği Faaliyet Raporu’nun sunuşu, Mali Rapor’un sunuş değerlendirilmesi yanı sıra ortaya konacak görüşlerle dinamik bir Genel Kurul toplanacaktır. Genel Kurula davet edilen konuklarımıza arzu etmeleri halinde hitap olanağı sağlanacak ve ÖZERK KIB-TEK yaratma yolunda meşru mücadelemiz bu vesile ile yeniden yükseltilecektir.
Her genel kurul ilgili örgütün sadece geçmiş çalışmalarının özetlendiği bir toplantı değildir. Gelecek dönemlere de ışık tutacak görüş ve önerilerin dillendirildiği ve karara bağlandığı önemli dönüm noktalarıdır.
EL-SEN olarak değerli basın mensuplarımızı aramızda görmek bizlere güç katacaktır. Genel Kurul gündemi aşağıdaki gibidir:

EL-SEN
Yönetim Kurulu


GÜNDEM:
1. Açılış ve Yoklama
2. Saygı Duruşu
3. Divanın Oluşumu
4. Genel Başkanın Açılış Konuşması
5. Konukların Konuşması
6. Faaliyet Raporunun Takdimi
7. Mali Raporun Takdimi
8. Faaliyet ve Mali Raporların Tartışılması
9. Faaliyet ve Mali Raporların Ayrı Ayrı Onayı
10. Tüzük Değişiklikleri (Varsa)
11. Yeni Dönem Faaliyet Raporu
12. Karar Tasarıları
13. Denetleme Kurulunun Seçimi
14. Başkan ve Genel Sekreterin Seçimi
15. İcra ve Yönetim Kurulunun Seçimi
16. Üst Kurul Delegelerinin Seçimi
17. Dilek ve Temenniler
18. Kapanış



Çağlayan Cesurer
EL-SEN Genel Başkanı

Editör: TE Bilisim