Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç.Dr. İrfan S.Günsel, Kıbrıs Türk Ortapedik Özürlüler Derneği Başkan ve Heyeti'ni kabul etti.
Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near East University, Nicosia) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, KT Ortapedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ve beraberindeki heyeti Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç.Dr. İrfan S.Günsel'i ziyaret ederek kapsamlı bir işbirliği protokolü konusunda mutabakata varıldı.
YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç.Dr. İrfan S.Günsel, sağlık hizmeti kesintisiz ve eksiksiz olmalı diyerek başladığı konuşmada YDÜ Hastanesinin bugün bölgemizde ve Avrupa'da en iyi kalite hizmet ödüllerine layık görülmesinin sorumluluğu bizlerde büyük bir yük ve gurur kaynağı olmuştur. YDÜ Hastanesi olarak Kıbrıs Türk Ortapedik Özürlüler Derneği ile Eğitimde ve sağlıkta geniş kapsamlı bir protokol için bir araya gelmekten çok büyük bir mutluluk duymaktayız. Bu işbirliği protokolünü en kısa zamanda sizlerle gerçekleştirmek ve birlikte hareket etmekten de ayrıca mutluluk duyacağız dedi.
Görüşmenin ardından en yakın bir tarihte tekrar bir araya gelerek kapsamlı işbirliği protokolünü imzalamak üzere KT Ortapedik Özürlüler Derneği Başkan ve Heyeti, Doç.Dr. İrfan S. Günsel ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.



 
Editör: TE Bilisim