23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, 21 Nisan 2015 tarihinde, saat 08:30’da, Şht Tuncer İlkokulu Müdürü Güven VAROĞLU başkanlığında, Lefkoşa Merkez İlkokullarından oluşan 7 kişilik öğrenci heyeti Polis Genel Müdür Vekili Pervin GÜRLER’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Polis Genel Müdür Vekili Pervin GÜRLER, öğrencilerin bayramını kutlayarak, onlara polislik mesleği ile ilgili bilgiler ve öğütler verdi. Polis olmak için gerekli şartlar ve polisin görevleri konusunda öğrencileri bilgilendirdi.
Gürler, daha sonra makamını Şht. Tuncer İlkokulu öğrencisi İlayda OKUYAN’a vekâleten devretti. İlayda OKUYAN, Polis Genel Müdür Vekili olarak “halkımızdan trafik kurallarına ve yasalara uyulmasını” istedi.

Güven VAROĞLU ise kendilerini kabul den PGM Vekili Pervin Gürler’e teşekkür etti ve Devlet Kurumlarını öğrencilere tanıtmak adına böylesi özel günlerde ziyaretlerin geleneksel olarak devam ettiğini söyledi.

Heyetten bir öğrenci Polis Genel Müdür Vekili Pervin GÜRLER’e çiçek takdim ederken, Pervin GÜRLER ise öğrencilere ikramda bulundu ve günün anısına küçük birer hediye takdim etti.
 
Editör: TE Bilisim