23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ihtiyaçlı öğrencilerin kıyafetlerini almaları konusunda geçtiğimiz ay Arabahmet İlkokulu’na maddi yardımda bulunan Demokrat Parti Ulusal Güçler Kadın Örgütü Merkez Yönetim Kurulu üyeleri bugün de okul öğretmenlerini ve öğrencileri ağırladı.

Arabahmet İlkokulu’nun Sınıf Öğretmenleri Dilem Canpolat Dervişoğlu ve Eda Kozal Kişmir, bir grup öğrenci ile birlikte DP Ulusal Güçler Genel Merkezi’nde, Esen Yalın Aktoprak başkanlığındaki Kadın Örgütü’ne teşekkür mahiyetinde gerçekleştirdiği ziyarette, parti Genel Başkanı Serdar Denktaş tarafından da kabul edildi.

DENKTAŞ:
Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş,eğitime büyük önem verdiklerini belirtirken, “Çocuklar geleceğimiz. Onlara sahip çıkıyoruz” dedi.
Denktaş, duyarlılıklarından ötürü DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü’ne de teşekkür ederken, Demokrat Kadınlarının çalışmalarını bir kez daha takdir ettiğinin altını çizdi.

AKTOPRAK:
DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak ise, okul yönetiminin duyarlılığına teşekkür ederken;“okullarda düzenlenen etkinlikler, öğrencilerimize önemli kazanımlar sağlamakta, onların ufkunu geliştirmekte, düşüncelerini ortaya koymalarında katkı sağlamaktadır. Ancak bazı maddi sıkıntılar nedeniyle sekteye uğrayan durumlarda bizlerde elimizden gelen katkıyı sağlamayı borç biliyoruz” dedi.
Aktoprak kendisinin de bir eğitimci olduğunu hatırlatarak, DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü olarak katkılarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

DERVİŞOĞLU:
Arabahmet İlkokulu Sınıf Öğretmenlerinden Dilem Canpolat Dervişoğlu ise okul yönetimi ve öğrenciler olarak DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü’ne teşekkür etti.
Öğretmenliğin sorumluluk isteyen kutsal bir meslek olduğunu hatırlatan Dervişoğlu, “sorumluluk bilinci ile görevlerimizi en iyi şekilde yürütmeye çalışırken, sıkıntılı zamanlarda sizleri yanımızda görebilmek bizleri umutlandırıyor ve cesaretlendiriyor” dedi.

Ziyarette öğrenciler DP Ulusal Güçler Kadın Örgütüne çiçek ve katkılarından ötürü teşekkür belgesi takdim etti.
DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü ise kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın “Kapılar” adlı kitabını okul kütüphanesine katkıda bulunmak adına öğretmenlere teslim ederken öğrencilere de yine kurucu Cumhurbaşkanı merhum Denktaş’ın yazdığı ‘Karkot Deresi’ adlı kitapları armağan etti.
Demokrat Kadınlar daha sonra çocuklarla sohbet etti.

 
Editör: TE Bilisim