Akut lösemi hastası 3 yaşındaki Nefes’in tedavisine destek olmak amacıyla düzenlenen yardım konseri 7 Eylül Pazar akşamı gerçekleştiriliyor.

“4. Müzik İle Bir Nefes Gecesi” ve “2. Minik Kalplere Bir Umut” adlı geleneksel yardım konserlerinin birleştirileceği gecede 9 yerli sanatçı ve grup yer alacak.

Sunumunu Seniha Kanatlı’nın üstlendiği gecede Sinan Güzen, Eril Cambaz, Fikri Karayel, Rast, Ahmet Evan, Nafiz Dölek, Senkron, Gizem Akbil ve Folkestra sahne alacak.

Lefkoşa Folklor Derneği’nin gençlik kolu Genç Folk-Der ve Devran Vudalı organizasyonuyla 7 Eylül Pazar akşamı saat 19.00’da Lefkoşa’da Küçük Kaymaklı Kulübü yanındaki Lefkoşa Folklor Derneği (Folk-Der) merkez binasının bulunduğu sokakta yer alacak etkinlik saat 01.00’e kadar sürecek.

Girişin 20 TL olduğu yardım konseri için biletler, Lefkoşa’da Otobüs Terminali karşısında bulunan “Cookies Bake Shop”, Folk-Der merkez binasından veya etkinlik gecesi girişten alınabilecek.

Genç Folk-Der tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Müzik ile Bir Nefes Gecesi” ve Devran Vudalı tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Minik Kalplere Bir Umut Gecesi”nin, gerek organizasyon gerekse sosyal sorumluluk projesi olarak olumlu sonuçlar vermesi ve kanser tedavisi gören 4 miniğe ciddi boyutta maddi yardım toplanması nedeniyle bu yıl bu iki organizasyon birleştirilerek, elde edilecek gelirin, Ankara'da tedavi gören 3 yaşındaki Nefes için kullanılmak üzere gerçekleştirilmesine karar verilmişti.



Editör: TE Bilisim