Lapta Belediye Başkanı Namsoy, CTP'nin eleştirilerle ilgili olarak açıklamalarına yaptığı değerlendirmede  KIBRIS’a şunları söyledi:

“CTP Lapta’da bugün (dün) toplantı yaptı. Herhalde seçime hazırlanıyorlar. Seçim çalışması başlattılar diye düşünüyorum. Proje ve fikirlerle değil, beni karalayarak bir yere varabileceklerini sanıyorlar.”

“Şu anda Lapta Belediyesi’nin devam etmekte olan 8,5 milyon TL’lik projeleri bulunmaktadır. Bugün (dün) itibarıyla da asfalt ihalesine çıkılmıştır. Yeni belediye binamızın ikinci etap ihalesine önümüzdeki hafta çıkılacaktır. Önümüzdeki hafta yine Lapta – Başpınar bölgesinde, altı dönümlük büyük bir projenin ihalesine çıkılıyor. Ağustos sonunda da 3,5 kilometrelik sahil yürüyüş yolunun açılışı gerçekleştiriliyor. Bu yolun 450 metresi deniz içinde olacak.”

“15 gün önce Karşıyaka köyünde (Emre Efendi’nin köyü) kendi maddi imkanlarımızla 1 milyon 90 bin TL’ye meydan düzenlemesi, düğün alanı düzenlemesi ve bir de içinde çocuk parkı, fitness alanı ve küçük hayvanat bulunan alanın açılışını yaptık.”

“Ondan önce Akdeniz’de eski okul binası restorasyonunu bitirdik. Park yaptık. Açık hava müzesi hazırladık. Kaplumbağa gözlemcileri için altı kişilik konaklama yeri yaptık.Bunlar sadece son bir kaç ay içinde yaptıklarımızdır.” “Yapılan açıklamaları ciddiye almıyorum. Seçim propagandası ve karalama amaçlı olarak görüyorum.” “Lapta ve bölge halkı tam altı dönemdir beni çok açık oy farkıyla seçerken, boyuma posuma bakıp seçmemiştir, hizmetlerimiz ortadadır. Son yaptırdığımız kamu oyu yoklamasına göre şu anda beldede oy oranım en az yüzde 75 civarındadır. Bu sonucu da dün aldığımızı açıklamak istiyorum.”

Ayrıntılar Kıbrıs'ta

http://www.kibrisgazetesi.com/kibris/namsoy-iddialari-gulunc-buluyorum/22545#.WWsi5ng_pXk.facebook

Editör: TE Bilisim