Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Limasol Türk Kooperatif Bankası arasında başlayan işbirliği ile; Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri artık Limasol Bankası’nın internet sitesi üzerinden de 7/24 kontör yükleyebilme ve fatura ödeme kolaylığını yaşıyorlar.

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri ayni zamanda Limasol Bankası’nın bir diğer hizmeti olan Hızlı Fatura Ödeme Noktalarında da fatura ödeme yapabiliyor.

Ülkede önde gelen kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak çözümler sunan Limasol Bankası, sağladığı ‘internet sitesinden kontör yüklenme’ ve ‘fatura ödeme’ hizmetleri ile birkez daha kullanıcıların takdirini topluyor.
İlgili siteye https://kktcell.limasolbank.com.tr/ adresinden kolayca ulaşılabiliniyor.

Sağlanan hizmetle ilgili olarak görüşlerini aktaran Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler şunları söyledi: “Kuzey Kıbrıs Turkcell kullanıcılarına 7 gün 24 saat bulundukları ortamdan 3D secure güvencesiyle, bir tıkla fatura ödeyip, internet paketi yükleyip ve kontör satın alabildikleri siteyi hayata geçirdikleri için mutlu olduğunu belirtti. Kullanıcılar, Card Plus veya 3D secure kart özelliği olan tüm kredi kartları ile bu işlemi rahatça uygulamaktalar. Üstelik bu hizmeti kullanmak için banka müşterisi olunmasınada gerek yok”.
 
Editör: TE Bilisim