Ailelere güven veren yapısıyla çalışmalarına devam eden Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu öğrencileri 2017-2018 eğitim yılının ilk döneminin karnelerini aldı. Yarı yıl tatillerine başlayacak öğrencilere karnelerini veren Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter her öğrenciyle de tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan İsmail Arter konuşmasında,  öğrencilerin karne töreninde yüzlerinin sürekli güldüğünü ifade ederek çocuklardaki coşkuyu görmenin kendileri için en büyük güzellik ve mutluluk olduğunu ifade ederek, bunun içten ve gönüllükle çalışılarak başarılabileceğini, çocuklara kreşi sevdiren eğitmenlere ve diğer çalışanlara kreşin başarısından dolayı teşekkür etti. Başkan Arter, geçici olarak Maraş’ta faaliyet gösteren kreş binasının önümüzdeki günlerde yeni binasına taşınacağını, yeni binanın hem kapasite olarak hem altyapı olarak öğrencilere çok daha iyi hizmet vereceğini belirtti.

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu Müdiresi Havva Onaç, öğrencilerin okulun açıldığı günden bu güne kadar büyük yol katettiklerini, okula olan sevgi bağlılık, performansları ve başarılarıyla kendilerini gururlandırdıklarını ve mutlu ettiklerini söyledi ve  öğrencileri tebrik etti. Havva Onaç öğrencilere ana kucağı açan ve onlara sevgilerini veren öğretmenlere, ayrıca öğrencilere ve öğretmenlere maddi manevi desteğini esirgemeyen Başkan İsmail Arter’e teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim