​Memur – Sen Genel Kurulu’nun bakanlık tarafından yapılması engelleniyor.Sendikalara Bakanlık aracılığı ile müdahale ediliyor!!!!

KKTC’de faaliyet gösteren Memur – Sen Sendikası 2014 Genel Kurulu mahkemenin vermiş olduğu ara emri kararı ile 18/04/2014 tarihinde durduruldu. Daha sonra yapılan duruşmalar neticesinde mahkeme vermiş olduğu ara emrini tüzük kuralları gereği genel kurulun yapılması için iptal etti ve/veya mahkeme tarafından ortadan kaldırıldı.
Bu sürecten sonra Memur – Sen Sendikası’ nın genel kurula gitmesi gerektiği halde , Sendikalar Mukayyitliği ve Çalışma Bakanlığı müsteşarı tarafından siyasi oyunlar için ilgili genel kurulun yapılması tamamen yasa dışı olarak geciktirilmekte ve/veya bekletilmektedir ve sendika tüzüğüne aykırı olarak genel kurul yasadışı ve/veya hukuka aykırı olarak devlet organları kullanılarak geciktirilmektedir.

KKTC eğer bir Hukuk devleti ise ve yasalar ile yönetiliyorsa Memur-Sen genel kurul yapılmamasına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı sayın Gürpınar ne kadar daha seyirci kalacak ve bu suça ortak olacak?​ 
Editör: TE Bilisim