Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, “Genel Tarım Sigortası Fonu 2015 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı”nı görüştü ve oyçokluğu ile kabul etti.

Komite, “Köy ve Mahalle İhtiyar Heyetleri (Değişiklik) Yasa Önerisi” ile “Köy ve Mahalle İhtiyar Heyetleri (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nı birleştirerek görüştü ve bunu da oybirliği ile kabul etti.

Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, bugün CTP-BG Milletvekili Birikim Özgür başkanlığında toplandı.

Komite gündeminde bulunan “Genel Tarım Sigortası Fonu 2015 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı”, “Köy ve Mahalle İhtiyar Heyetleri (Değişiklik) Yasa Önerisi (Öneri sahibi UBP İskele Milletvekili Nazım Çavuşoğlu)” ve “Köy ve Mahalle İhtiyar Heyetleri (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nı görüştü.

Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, “Genel Tarım Sigortası Fonu 2015 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı”nı görüştü ve oyçokluğu ile kabul etti.

Komite “Köy ve Mahalle İhtiyar Heyetleri (Değişiklik) Yasa Önerisi” ve “Köy ve Mahalle İhtiyar Heyetleri (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nı birleştirerek görüştü ve oybirliği ile kabul etti.

Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi toplantısına, CTP-BG Milletvekili, Komite Başkanı Birikim Özgür, UBP Milletvekili Komite Başkan Vekili Ersin Tatar, DP-UG Milletvekili Dr. Mustafa Arabacıoğlu, UBP Milletvekili Hamit Bakırcı, CTP-BG Milletvekili Armağan Candan, UBP Milletvekili Kutlu Evren ve CTP-BG Milletvekili Biray Hamzaoğulları katıldı. 
Editör: TE Bilisim