Temiz Toplum Derneği’nin (Toparlanıyoruz Hareketi) üstlenmiş olduğu “Mavi Kapak Kıbrıs” kampanyasına, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü 3. Ve 4. Sınıf öğrencileri, 110 bin mavi kapak teslim etti.

Temiz Toplum Derneği açıklamasına göre, “Engellerin Kaldırıldığı, Engelsiz Bir Yaşama” sloganıyla yola çıkan öğrencilerin toplamış oldukları kapaklar, Temiz Toplum Derneği Sosyal İşler Sorumlusu Evrim Tolga, Denetçi İsmet Dirgen ve Toparlanıyoruz Hareketi Gönüllüleri Figen İnan,  Neslihan Başaran Aktay ve  Gökhan Üresin tarafından teslim alındı.

Teslim törenine, GAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Saadettin Yıldız, Dekan Yardımcısı Dr. Gökçe Yükselen Peler ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü hocalarından Sülen Şahin ve Tuğba Him katıldı.
Çalışmayı yürüten öğretim görevlisi Fatih Balcı, Eğitim Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Saadettin Yıldız’a ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Mavi kapak toplayan ve engellilere “Bir Yudum Umut” olmak isteyenler, Toparlanıyoruz Merkez Ofisi 227 99 93 numaralı telefonla irtibata geçebilir.

Editör: TE Bilisim