Açılışa çok sayıda siyasetçi ve iş adamının yanı sıra bölge halkı da katıldı.

Yeni yazlık mekânın ve Logo’sunun tanıtımının yapıldığı gecede birbirinden güçlü ses sanatçıları sahne aldı. Geceye katılanlara yeni tasarlanan logoda yer alan Anka kuşunun hikâyesinin anlatıldığı kısa bir film izletildi. Seniha Kanatlı’nın sunuculuğunu yaptığı gecede Mars Restoran & Taverna’ya katkı koyan isimlere plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Teşekkür alan sanatçılar arasında Grup Traffic, Örge Volkan, Fikret Gencer, Asım yer alırken, Mağusa Yenilikçi Kadınlar Korosunun seslendirdiği ‘’Mağusa Limanı’’ büyük beğeni topladı. Kızlar halk dansları ekibi de bir birinden güzel oyunları ile misafirlere güzel bir gösteri sundular.

Mesarya’nın en popüler restoranları arasında liderliği alan Mars Restoran &Taverna, Necmi ve Remzi Alicik kardeşlerin büyük çabası ile kalitesi ve meze çeşitleri ile zirveyi zorluyor. Akdoğan’ın güzide mekanlarından biri olan Mars&Taverna özel günlere de ev sahipliği yapıyor. Doğum gününden nişana kadar her türlü organizasyonun ev sahipliğini yapan Mars Restoran &Taverna’da birbirinden güçlü isimler sahne alıyor.

Yeni yazlık mekanı ile yenilenen restoran kalabalık düğünlere de ev sahipliği yapacak, yeni isimi ile yazın en fazla konuşulan mekanları arasına girmeye aday olan Mars Garden’ın mimarları Necmi ve Remzi Alicik kardeşler, Mars Taverna &Restoran’ın leziz yemekleri birbirinden güzel mezeleri ve kaliteli sıcak mekanı ile adanın dört bir tarafından gelen müşterilerine en iyi hizmeti sunmak adına çalışıyor.

Gecede Grup Karnaval, Grup Tarffic, Çilem Şahan, Didem Gerçek ve Selen Selenada sahne alırken, gecenin sonuna havai fişek gösterileri damga vurdu.

 
Editör: TE Bilisim