Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Yaşlılara Hizmet Birimi çekilen kura ile belirlenen üyelerine, Lefkoşa Başkent Lions Kulübü girişimleri ile LTB kafeteryasında yemek verdi.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, LTB, Lefkoşa Başkent Lions Kulübü, Metropol Süpermarket, EVSU ve Musa Ayranları katkıları ile gerçekleşen yemeğe, LTB Başkanı Mehmet Harmancı da katılarak üyelerle sohbet etti ve düşüncelerini dinledi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ayrıca Lefkoşa Başkent Lions Kulübü Başkanı Sultan Ünsal’a yaptıkları katkılardan dolayı plaket takdim etti.
Açıklamaya göre, Yaşlılara Hizmet Birimi üyesi yaşlılar, yemekte, “canlı müzik ve illüzyon gösterileri eşliğinde keyifli zaman geçirdi”.

“HARMANCI: ÖNEMLİ OLAN SOHBET VE SOSYALLEŞME”

Mehmet Harmancı, yemekte yaptığı kısa konuşmada, yemeğin bahane olduğunu önemli olanın sohbet, sosyalleşme ve herkesin birbirini daha iyi tanıması olduğunu belirtti. Harmancı, sivil toplum örgütleri ile beraber hizmet skalasını genişleterek, böyle anlamlı organizasyonlarda daha fazla buluşmayı istediğini kaydetti. Yaşlıların kendisine güç verdiğini ve onların deneyimlerinin kendisine ışık olduğunu ve bunlardan faydalandığını dile getiren Harmancı, onlardan aldığı mirası daha ileriye taşımayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

ÜNSAL: “LEFKOŞALILAR ÇOK YARDIMSEVERDİR”

Lefkoşa Başkent Lions Kulübü Başkanı Sultan Ünsal ise LTB ve sponsorlara katkılarından dolayı teşekkür etti. Lefkoşalıların çok yardımsever olduğunu belirten Ünsal, Lefkoşalı yardımseverler ile birlikte bu tür organizasyonları sık sık yapmayı hedeflediklerini kaydetti.
Editör: TE Bilisim