Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Kolan British Hospital  tarafından dün akşam (19-08-14) 30 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi.Hidden Garden’da gerçekleştirilen etkinliğe, LTB Başkanı Mehmet Harmacı ile Kolan British Hastanesi Başhekimi, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, Op. Dr. Harun Gülmez’de katılarak çocuklar ile ailelerinin mutluluğunu paylaştı.

LTB’nin tüm bölge muhtarlarından gelen talepleri doğrultusunda başlattığı çalışmalar sonucunda, Kolan British Hospital  ana sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte, önümüzdeki günlerde Kolan British Hospital doktorları tarafından ücretsiz sünnet ettirilecek olacak 30 çocuk gönüllerince eğlendi. Hidden Garden’da geçekleştirilen gecede yüz boya etkinliği ve canlı müziğin yanı sıra Oytun Andaç’ın ilizyon gösterisi de çocukların büyük beğenisini topladı.

Sponsorlara plaket verildi

Gecede ayrıca LTB Başkanı Mehmet Harmancı tarafından etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan Hidden Garden, Arkadaş Pastahanesi, Göksel Fotoğrafcılık, Simit Dünyası, Koop Süt, Hoy Poy Balon Organizasyon Ltd. ile  Pengu Toys yetkililerine plaket takdim edildi. 

Harmancı: “Kolan British Hastanesi ile işbirliğimiz sürecek”

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, gecede yaptığı konuşmada 30 çocuğu sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek seçim kampanyasında söylediği gibi Lefkoşa'da hizmet ederken, din, dil, ırk farkı gözetmeden çalışacaklarını vurguladı.

 Başkan Harmancı başta Kolan British Hastanesi olmak üzere etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan Hidden Garden, Arkadaş Pastahanesi, Hoy Poy Balon Organizasyon LTD, Göksel Fotoğrafcılık, Simit Dünyası, Koop Süt ile  Pengu Toys yetkilileri ile geceye ilizyon gösterisi ile katkı sağlayan Oytun Andaç’a teşekkür etti. Bölge muhtarlarına da ihtiyaçlı çocukların tespit edilmesinde göstedikleri hassas çalışmadan dolayı teşekkür eden Harmancı muhtarlarla yakın çalışmalarının devam edeceğini kaydetti. Harmancı, Kolan British Hastanesi ile işbirliklerinin süreceğini de sözlerine ekledi.
Gülmez: “LTB çok güzel bir organizasyona imza attı”

Kolan British Hastanesi Başhekimi, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, Op. Dr. Harun Gülmez ise gecede yaptığı konuşmada, LTB’nin güzel bir organizasyona imza attığını belirterek, Kolan British Hastanesi olarak bu organizasyonda yer almanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 


Editör: TE Bilisim