Limasol Türk Kooperatif Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu, Yönetim Kurulu İdari Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Asistanı Akile Tatarlar ve Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Kavaz Soykan, bugün, Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı’yı ziyaret etti.

Limasol Türk Kooperatif Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu, bankanın 75’inci yaşını kutladığını, sevinçlerini paylaşmak istediklerini söyledi.

Bankanın sosyal sorumluluk kurumu çatısı altında kültür yayınları bulunduğunu bu çerçevede her yıl iki kitap yayınlama hedefleri olduğunu belirten Yoğurtçuoğlu, bu yıl yayınladıkları bir kitabı Saygılı’ya hediye etti.

TAK Müdürü Neriman Saygılı da yeni yıla umutla girilen bugünlerde gerçekleştirilen ziyaretten mutluluk duyduğunu kaydetti.

Bankanın 75’inci yılını kutlamasına değinen Saygılı, “75 dile kolay. Bu bankanın sağlam yapısını gösteriyor. Daha nice 75 yıllara” dedi.

Teknolojinin gelişmesine paralel olarak kitap okuma oranlarının düştüğünü söyleyen Saygılı, bankanın her yıl iki kitap çıkarma hedefini takdirle karşıladığını belirtti.

Saygılı, ziyaret için banka yetkililerine teşekkür ederek, iyi bir yıl diledi. 
Editör: TE Bilisim