Lefkoşa İktisat Kooperatif Ltd.(Li-koop.) Özel Genel Kurulu, Kooperatif Şirketler Mukayyidi Hüseyin Sarı’nın yetkilendirdiği, Kooperatif Baş Müfettişi Berrin DENİZER başkanlığında, 8 Aralık 2018 Cumartesi, Sabah saat 09:00-14:00 arasında KTAMS binasında 50. Yıl Konferans Salonunda ,tek gündem maddesi olan üç yıllık görev yapacak olan 5 kişilik Yönetim Kurul Üyelerinin seçimi ile gerçekleşmiştir.

Li-koop Özel Genel Kuruluna katılan 585 üyemiz oy kullanmış ve 5 kişilik yeni yönetimini belirlemek için oy vermiştir.

Li-koop Özel Genel Kurulunda 5 kişilik Yönetim Kuruluna 10 üyemiz Aday olmuştur.

Üyelerimizin seçime katılan adaylara verdiği oy sonuçları, şu şekilde gerçekleşmiştir.

Memduh Çeto: 436, Asım Kayan:433, Sami Dayıoğlu:430, Sonay Akınsel:426, Altay Denizgil:412

Savaş Bozat: 156, Savaş Metcooğlu:153, İlter Boral:148, Şefik İdris:147, Salih Ozanoğlu:139

Bu sonuca göre Üyelerimiz, bir önceki Yönetim Kurulunda görev alan Memduh Çeto, Asım Kayan ve Sami Dayıoğlu’nun yanında seçime birlikte katılan Sonay Akınsel ve Altay Denizgil’i yeni yönetim Kurulunun 5 kişilik üyesi olarak seçmiştir.

Özel Genel kurulumuza katılan 585 Üyelerimizin oy tercihleri, kazanan ekibe 376 blok oy , diğer birlikte hareket eden ekibe ise 125 blok oy , 75 üyemiz karma tercih hakkını kullanarak  oy vermişlerdir. 9 üyemizin de oyları geçersiz sayılmıştır.

Özel Genel Kurulda seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri ,Genel Kurul salonuda ilk toplantısını gerçekleştirerek, görev bölümü yapmıştır. Yeni Li-Koop Yönetimi şu şekilde oluşmuştur.

Başkan Memduh Çeto, Asbaşkan Asım Kayan, Faal üyeler Sami Dayıoğlu, Sonay Akınsel, Altay Denizgil

Özel Genel kurulumuza son 20 yıl içerisinde bu kadar yüksek katılım ilk defa olmuş,ayrıca üyelerimiz ilk defa bir kadın üyemizi Yönetim Kuruluna seçmişlerdir. Tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Özel Genel Kurulumuz, özelde Kooperatif üyelerimize, genelde Halkımıza hayırlı ve uğurlu olması dileği ile saygı ile duyurulur.

Memduh Çeto

Başkan

Yönetim Kurulu(a)

Editör: TE Bilisim