Her iki takım oyuncularının seyir zevki yüksek, keyif veren bir mücadele ortaya koydukları maçın organizasyonu, seyirci ile sporcuların yürekten kucaklaşmalarıyla noktalandı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, milletvekili Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlama genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi öğrencileri, Engelliler Spor Federasyonu üyeleri, Galatasaray Kıbrıs Futbol Takımı’nın minik oyuncuları, Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanları, kalabalık bir sporsever kitlesinin izlediği maçı BRT 2 kanalı da naklen yayımladı. Kuzey Kıbrıs Turkcell maç öncesi minik taraftarlara cello can şapkaları dağıttı.

Zirve şansını sürdüren Kuzey Kıbrıs Turkcell tekerlekli sandalye basketbol takımı Ultra Aslan KKTC grubunun yoğun tezahüratı altında oynanan maça şu kadro ile çıktı: “Havva – Aliye – Murat – Emrullah - Mahmut – İbrahim – Ertan – Hüseyin – Ömer – Ahmet – Ayhan – Antr. Hasan Serbülent”
Maçı rahat bir tempoda farka götüren Lig Şampiyonu Galatasaray’ın kadrosu şöyleydi: “ Cem– Özgür – Rooney – Seyrani – Mathews Scoot – İsmail – Fikri – Umut – Ferit – Murat – Seda – Koç: Sedat İncesu”
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Super Ligi’nde takımımız bu hafta Pendik Engelli ile İstanbul deplasmanında oynayacak. Lha
 
Editör: TE Bilisim