02.01.2015 tarihinde, saat 13.30 sıralarında, Lefkoşa’da S.A.’nın (E-82) ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, bir adet kanunsuz tabanca ile 23 adet canlı mermi bulunarak emare olarak alınmıştır. Adı edilen hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

SAHTE EVRAĞI TEDAVÜLE SÜRME VE SAHTE DAVRANIŞ İLE KAYIT TEMİNİNE TEŞEBBÜS
02.01.2015 tarihinde, saat 19.30 sıralarında, Lefkoşa’da, Lokmacı Kara Giriş Kapısında F.Ö. (E-29) daha önceden para karşılığı meçhul bir şahıstan temin etmiş olduğu, adına hazırlanan sahte Çek Cumhuriyeti Kimlik Kartını dolandırmak kastı ile görevli memura vermek suretiyle tedavüle sürüp, sahte davranışla kayıt temin etmeye teşebbüs ettiği sırada suçüstü hali tespit edilerek tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

AĞIR YARALAMA VE KANUNSUZ BIÇAK TAŞIMA
03.01.2015 tarihinde, saat 00.05 sıralarında, Lefkoşa’da, faaliyet gösteren “ Caprice” isimli barda güvenlik görevlisi olarak çalışan H.H.(E-25) biletsiz bara girmeye çalıştıkları gerekçesi ile aralarında çıkan tartışma sonucu Bave Faroq JABBAR’ı sol karın bölgesinden, Hamit HAVES’i ise sol koltuk altından ve sağ karın boşluğundan tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçak ile ağır şekilde yaralamıştır.
Olayda yaralanan, Bave Faroq JABBAR ve Hamit HAMES Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Cerrahi Servisinde yapılan tedavilerine müteakip, müşahede altına alınmışlardır. H.M. tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

HIRSIZLIK
2014 yılı Aralık ayı içerisinde, Lefkoşa’da, Çağlayan Bölgesinde park halinde bulunan, Mete KORMAN’a ait DK 308 plakalı motor meçhul şahıslar tarafından çalınmıştır. Olayın, 02.01.2015 tarihinde polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturma neticesinde, söz konusu motoru D.P.’nin (E-15) çaldığı tespit edilmiştir. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

KAYIP ŞAHIS

02.01.2015 tarihinde, 01:00 sıralarında, Gazimağusa’da sakin Meylis METDİYEV (E-26) çalışmakta olduğu iş yerinden çıkmış ve halen eve dönmemiştir. Adı edilen aranmakta olup, soruşturma devam etmektedir.
 
Editör: TE Bilisim