08-09.12.2018 tarihleri, 21.00-01.00 saatleri arasında, Lefkoşa ve İskele  Polis Müdürlükleri sorumluluk sahasında asayiş ve trafik operasyonu düzenlenmiştir. Lefkoşa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında faaliyet gösteren dört adet yatıevi, beş adet kahvehane, bet ofisleri, Organize Sanayi Bölgesi, Köşklüçiftlik, Çağlayan, Ayluka Kilisesi, Barış Manço Parkı, Ermeni Kilisesi ve Gençlik Gücü çevresi, gece kulüpleri ve kumarhaneler kontrol edilmiş olup, yapılan kontrollerde bir kişi KKTC’de izinsiz ikamet ettiği tespit edilerek tutuklanmış olup, on dört kişi kumarhanede bulunmak ve bulunmasına müsaade etmek suçundan haklarında yasal işlem başlatılmıştır.

        Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise toplam 550 araç kontrol edilmiş olup, 102 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilmiştir.

          İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde bulunan bet ofisleri, kumarhaneler ve alkollü içki satışı yapılan yerler kontrol edilmiş olup, kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak olan   bir kişi tespit edilmiş, ayrıca bir şahsın aracında yapılan kontrolde bir adet kama ve bıçak tespit edilmiştir.   Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

        Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise toplam 685 araç kontrol edilmiş olup, suç işlediği tespit edilen 83 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilmiş olup, 5 araç trafikten men edilmiştir.

Editör: TE Bilisim