19-20.04.2019 tarihleri arasında, 21:00-01:00 saatleri arasında Lefkoşa Polis Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde asayiş ve trafik denetimi yapılmıştır. Kontroller sırasında bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, pansiyonlar, işçi yatı evleri ile halkın yoğun olarak bulunduğu Çağlayan Parkı, Kumsal Park, Barış Manço Parkı, Kafesli Parkı, Yediler Parkı, Ayluga Kilisesi Bölgesi, Ermeni Kilisesi Bölgesi ve Terminal Bölgesinde denetimler gerçekleştirilmiştir.

     Yapılan denetimler sonucu, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 15 kişi tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatılmıştır.

     Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu 750 araç kontrol edilmiş, suç işlediği tespit edilen 113 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, muhtelif suçlardan dolayı ise 5 araç trafikten men edilmiştir.  

        Ayrıca Girne ve Akdoğan’da yapılan iki ayrı operasyon sonucu, Girne’de 9, Akdoğan’da ise 7 kişi olmak üzere KKTC’de izinsiz ikamet eden toplam 16 kişi tespit edilerek tutuklanmışlar ve haklarında yasal işlem başlatılmıştır. 

Editör: TE Bilisim