Lefke Avrupa Üniversitesi yönetimi, akademik ve idari personeli yeni yıl kokteylinde biraraya geldi. 30 Aralık 2014 tarihinde Gemikonağı Soli Inn Hotel’de gerçekleşen kokteylde LAÜ’nün kuruluşunun 25’inci yıl pastası da kesildi.
Kokteyle, LAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Türkay Tokel, Lefke Belediye Başkanı ve Mütevelli Heyeti Üyesi Aziz Kaya, Mütevelli Heyeti Üyesi Enver Öztoprak, LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen, Rektör Yardımcıları Doç. Dr. Akın Cellatoğlu ve Doç. Dr. Carolina Smochina, Genel Sekreter Mehmet Yalçın’ın yanı sıra, dekanlar, bölüm başkanları, akademisyenler ile idari çalışanlar katıldı.
Kokteylde kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen, 2014 yılının yoğun geçtiğini, LAÜ için bir değişim yılı olduğunu belirterek tüm LAÜ personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve 2015 yılının sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesi dileğinde bulundu.

Yükselen: “LAÜ’nün daha da gelişip büyümesi için hep birlikte çalışacağız”
Yükselen 2015 yılında daha güçlü bir LAÜ için yönetim, akademik ve idari personel olarak istikrarlı çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayarak üniversitenin daha da gelişip büyümesi için hep birlikte çalışacaklarını belirtti.

LAÜ’nün kuruluşunun 25. yıl pastası kesildi
Kokteylde ayrıca, yüksek öğretim sektöründe çeyrek asırdır eğitim faaliyetlerini sürdüren üniversitenin 25’inci yıl pastası LAÜ yönetimi tarafından kesildi.
 
Editör: TE Bilisim