KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU
1- 29.12.2016 tarihinde, Lapta’da S.B.’nin (E-23) ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, uyuşturucu madde içerdiğine inanılan toplam 25 adet hap, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yaklaşık 3 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir

2- 29.12.2016 tarihinde, 12:00-12:30 saatleri arasında, Lapta’da S.Ç. (E-23)’nin ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 100 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, uyuşturucu madde içiminde kullanıldığına inanılan ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan ped şişe ile bakır boru bulunarak emare olarak alınmıştır.
Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan F.T. (E-27) tutuklanmış olup, F.T’nin ikametgahında yapılan aramada ise içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan kül tablası bulunarak olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK
2016 yılı Aralık ayı içerisinde, Girne’de faaliyet gösteren “Selfi” isimli iş yerinde çalışmakta olan H.S. (E-40)’nin, iş yerine ait toplam 7.150 TL. nakit parayı tasarrufuna geçirmek suretiyle çaldığı tespit edilmiştir. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU
29.12.2016 tarihinde, 14.00-18.00 saatleri arasında, Güzelyurt Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında asayiş ve trafik operasyonu düzenlenmiştir. Operasyon kapsamında, bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri, bahis evleri, alkollü içki satış yerleri ile kahvehaneler kontrol edilmiş ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 55 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen toplam 22 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilmiştir.



Editör: TE Bilisim