Sıradışı yaşama özel önem verenlerin tercihinde ilk sırada yer alan dünya markası Land Rover maksimum verimlilikte geçirdiği 2014 yılını görkemli bir tanıtımla güçlendirdi.
Borusan Oto Kıbrıs Land Rover bayiliği tarafından dün akşam Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki merkez binada düzenlenen yoğun katılımlı, renkli tanıtım etkinliğine Range Rover Fashıon Show 2014 damga vurgu. Günkut Ajans kareografisinde, Günkut Ajans Marka Modelleri eşliğinde gerçekleşen Range Rover Fashıon Show 2014’de ülkenin tanınmış modacı ve marka firmalarının 2015 ilkbahar ve yaz kreasyonları tanıtıldı. Zerrin Akıncı, Levi’s, Tezel Ziya, Journey,Koton, Gizia, Midye, Alisse Nuera kreasyonlarının sergilendiği, Bülent Günkut’un sunumunda Borusan Oto Kıbrıs Satış Temsilcisi Ebru Nadiç’in organizasyonunda gerçekleşen gece iş ve eğlence dünyasını buluşturdu.

Uğur Sakarya’nın Sunumu
Borusan Oto Türkiye Genel Müdürü Uğur Sakarya görkemli geceyi başlatan sunumunda, BMW, MİNİ ve Land Rover gibi dünya markalarıyla premium segmentin lideri ve öncüsü Borusan Oto olarak 30 yılı geride bırakmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Yatırım sürekliliği, çağdaş tesisleri ve yüksek hizmet kalitesiyle otomotiv sektörüne liderlik yapmanın onurunu yaşadıklarını anlatan Sakarya, Kuzey Kıbrıs’la birlikte Türkiye genelindeki 12 satış ve hizmet noktasında 2014 yılını maksimum verimlilikte kapatıp yeni yıla daha dinamik bir yapıda girmeye hazırlandıklarına vurgu yaptı.

Borusan Oto’nun kuruluşundan başarıya giden sürecte öyküsüne özetle değinen, önümüzdeki 2 yıl içinde çeşitli bölgelerde 3 ayrı tesis yatırımı daha planladıklarını anlatan Sakarya, 2014 yılını sektör genelindeki %15 daralmaya karşın ayni oranda artışla toplamda 11 bin 250 satış rakamıyla tamamlayacaklarını bildirdi.

KIBRIS’A 50 BİN EUROLUK YENİ YATIRIM

Borusan Oto Kıbrıs olarak 6 yıldır satış,servis,yedek parça ve 2. El satış olarak hizmetlerini sürdürdüklerini, Kasım 2012 den bu yanda Jaguar yetkili distribütör ve bayiliği de yaptıklarını anlatan Uğur Sakarya, “ Şirket olarak Kıbrıs’ın gelecek 10 yılının geçmiş 10 yılından çok daha verimli ve üretken olacağına inanıyoruz bu nedenle yeni yılın hemen başında 50 bin euroluk yatırımla boya ve kaporta atolyesi oluşturacağız ayrıca kozmetikonarım-boya koruma-cam/kaput filmi gibi uygulamalara da başlayacağız” şeklinde konuştu.

MEHMED VE DURMAZ’A ÖVGÜ
Yeni modellerle Kıbrıs’ta 2015 yılında ilk defa 100 adetlik satış rakamlarını aşacaklarına inandığını ifade eden Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, Kıbrıs’a olan güvenlerinin bir diğer göstergesinin de 2 Kıbrıslı Türk Özden Mehmed’i Satış Müdürü, Seçkin Durmaz’ı da Servis ve 2. El Satış Müdürü olarak görevlendirmeleri olduğuna dikkat çekti. Sakarya geceye katılanlara ve gecenin organizayonuna katkı koyanlara teşekkür ederek konuşmasını noktaladı. Borusan Oto Kıbrıs Range Rover Fashıon Show 2014 renkli, eğlenceli bir ortamda noktalandı. Lha
 
Editör: TE Bilisim