Engelsiz Yüreklere ‘Basketbol Aşkına’ anlamlı destek

Sevgililer Günü’nün en anlamlı şöleni, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in organizasyonu ile yaşandı

Tekerlekli Sandalye Basketbol sporcularının “Destek Varsa Engel Yok” pankartıyla çıktığı maçta, bu özel gün sosyal sorumluluk bilinciyle kutlandı

“Destek Varsa Engel Yok” teması, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çok anlamlı bir şölenle bütünleşti.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın maçı tam bir sevgi şölenine dönüşürken, etkinliğe katılanlar “engelli” bilincine bir kez daha sahip çıktı.

“Basketbol Aşkına” ismiyle düzenlenen etkinlik, yoğun ilgi gördü.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa Milletvekilleri Zorlu Töre, Ersin Tatar, Faiz Sucuoğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Genç Kaçmaz ile medya mensuplarının yanı sıra çok sayıda taraftar Atatürk Spor Salonu’nu doldurdu.

‘Destek Varsa Engel Yok’

Tekerlekli Sandalye Basketbol sporcularının “Destek Varsa Engel Yok” pankartıyla çıktığı maçta, bu özel gün sosyal sorumluluk bilinciyle kutlandı.
Her yaştan taraftarın,basının, engelli camiasının, siyasilerin Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’na geldiği Kuzey Kıbrıs Turkcell – Ankara Yenimahalle Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları’nın maçı bir lig mücadelesinden çok şölen havasında oynandı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Tekerlekli Sandalye Basketbolu’na olan ilgiyi artırmayı amaçlayan maçın başında ve devre arasında “Basketbol Aşkına” konsepti ile etkinlikler yapıldı. Maçı izlemeye gelenler arasında yapılan çekilişte 3 talihli sevgililer gününe özel Cratos Premium Otel’de yemek kazandı.
Sunuculuğunu Hüseyin Kıral’ın yaptığı etkinlikte Ministry of Dance grubunun devre arasında gerçekleştirdiği canlı performans taraftarlarca ilgiyle izlendi.

NE DEDİLER?
Anlamlı günde keyif dolu maç izlerken Cratos Premium Otel’de çift kişilik sevgililer günü yemeği kazanan talihlilerin güne ilişkin görüşleri şöyleydi:

Emine Buket Orçan: Dayım takımda oynuyor desteklemek için maçı izlemeye geldim. Çekilişte de Cratos'a yemek kazandım. Çok mutlu oldum. Bu maçta katılım da çok güzel oldu. Herkesin sevgililer gününü kutlarım. İnsanları mutlu etmek için geldik. Bizim gibi düşünüp herkesin gelmesini ve daha fazla katılım olmasını umarım”

Ece Şahin: “Her maça geliyoruz. Bizim için hediye kazanmak sürpriz oldu. Çok mutlu oldum. Kazanırsam annemle babama sürpriz yapıp hediye etmek istiyordum. Oldu da. Buradan annemle babamı seviyorum demek istiyorum.”

Ercem Özkılıçlar: “Arkadaşlarım tavsiye etti, gidelim dedik ve birlikte desteklemek amacıyla geldik. Desteklemek zor değil. Kimse için de bu zamanı ayırmak zor olmamalı. Hediye kazandım, beklemiyordum. Mutlu oldum. Kuzey Kıbrıs Turkcell'e teşekkür ederim”
 
Editör: TE Bilisim