Kuzey Kıbrıs Turkcell, Profesyonelliğe Adım Formasyonu (PAF) kapsamında 15 genç, 2015 yılında Kuzey Kıbrıs Turkcell’de staj yapacak
Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Müdürü Burcu Topal, staj programı ile ilgilenen öğrencilerin kariyer.net üzerinden KUZEY KIBRIS TURKCELL PAF TAKIMI 2015 (Ref:K-PAF-2015) ilanına başvuru yapabileceklerini belirtti

Üniversite mezuniyeti sonrasında öğrencilerin profesyonel hayata bir adım önde ve doğru bir rehberlikle başlamasını amaçlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, 2015 yaz stajyer alımlarını başlattı.
Profesyonelliğe Adım Formasyonu (PAF) programı ile Kuzey Kıbrıs Turkcell 15 gence inovatif, gelişim fırsatlarıyla dolu ve teknolojiyi keşfedebilecekleri staj imkanı sağlayacak.31 Ağustos tarihine kadar devam edecek Kuzey Kıbrıs Turkcell Yaz Staj Programı, profesyonel yaşam, teknoloji alanındaki iş grupları, sektörel iş alanları ve pozisyonlar hakkında öğrencileri bilgilendirmeyi, ilgi alanları konusundaki farkındalık seviyelerini artırmayı ve iş yaşamına dair bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

Topal: ‘Öğrencilerimizi iş hayatına hazırlıyoruz’

Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Müdürü Burcu Topal üniversite öğrencilerini iş hayatına hazırlamak ve şirkete kazandırmak amacıyla geliştirilen staj programı PAF takımına katılmak için başvuruları almaya başladıklarını açıkladı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Profesyonelliğe Adım Formasyonu (PAF) kapsamında 15 genç, 2015 yılında Kuzey Kıbrıs Turkcell’de staj yapacak.
Öğrencilerin başvurularının belirlenen kriterler doğrultusunda değerlendirileceğini söyleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Müdürü Burcu Topal, staj programı için olumlu bulunan adayların mülakat sürecine davet edileceğini söyledi.
Mülakat sonrasında seçilen öğrenciler yaz döneminde iki ay süreyle Kuzey Kıbrıs Turkcell’deki çeşitli bölümlerde staj yapacak.
2 aylık staj sonunda yine başarılı bulunan 3’üncü sınıf öğrencisi adaylar bir yıl boyunca haftanın 3 günü uzun dönem staj programına katılmaya hak kazanacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Müdürü Burcu Topal, staj programı ile ilgilenen öğrencilerin kariyer.net üzerinden KUZEY KIBRIS TURKCELL PAF TAKIMI 2015 (Ref:K-PAF-2015) ilanına başvuru yapabileceklerini belirtti.
Turkcell’den verilen bilgiye göre Kuzey Kıbrıs Turkcell Staj Dönemi, 1 Temmuz-31 Ağustos 2015 tarihleri arasında Lefkoşa Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleşecek ve Pazartesi-Cuma tam zamanlı çalışmayı içerecek.
PAF Takımı uzun dönem stajı ise 1 Ekim 2015 tarihinde başlayacak ve Pazartesi-Cuma yarı zamanlı olarak haftada 20 saat çalışma süresini kapsayacak.
Neden Kuzey Kıbrıs Turkcell PAF?
Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları, PAF Takımı’na katılmanın kazanımlarını şöyle açıkladı:
“Kuzey Kıbrıs Turkcell PAF Takımı ile profesyonel yaşama bir adım önde başlarmış olursunuz. Program süresince teknoloji dünyasının dinamikleri ve iş alanlarını keşfedersiniz. Eğlenceli ve fikirlerini özgürce paylaşabileceğiniz bir çalışma ortamı deneyimlersiniz. Staj sonrasında Kuzey Kıbrıs Turkcell bünyesindeki ihtiyaçlar doğrultusunda tam zamanlı kariyer fırsatları için değerlendirilirsiniz.”

Kimler Başvurabilir?
Yaratıcı, sıra dışı, eğlenceli, sosyal ve meraklı, üniversitelerin Fen - Edebiyat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilimler Fakültelerinde ve Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik & Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) İşletme Mühendisliği, Hukuk vb. bölümlerde öğrenim gören; başvurduğu sırada Lisans 3. 4. sınıf öğrencisi veya Yüksek Lisans öğrencisi olan; iyi derecede İngilizce bilen; tercihen staj yapan ya da yarı zamanlı çalışma tecrübesine sahip öğrenciler staj programına başvurabilir.
 
Editör: TE Bilisim