Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Genel Merkezinin organize ettiği yemekte Onursal Başkan Işılay ARKAN, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet ULUBAY ve KKTürk Kızılayı İlçe yönetim kurulları bir araya gelerek birlikte yemek yediler.
İskele Osman Ağa Kültür Evinde gerçekleştirilen yemekte Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayında görev alan yöneticiler ve mevcut yönetim kurulları bir araya gelerek doyasıya eğlendiler.
Yemekte, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet ULUBAY bir konuşma yaptı
ULUBAY; Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Genel Merkezinin düzenlediği yemeğe katılan tüm yöneticilere teşekkür ederek Daima İnsan Onurunu Korumak İçin Gönüllü olarak çalışam tüm herkese teşekkür etti.
ULUBAY; Yemeğimize katılarak bizleri onure eden Onursal Başkanımız Işılay ARKAN’a ayrı ayrı teşekkürlerini sunarak devraldığımız Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı’nı Dahada ileriye taşımak için tüm yönetici arkadaşlarımız ve ilçe yönetim kurulu ekiplerimizle çalışmalarımızı aralıksız yapmaktayız. Yeni projelerimizle herzaman halkımızın yanında olacağız diye sözlerini tamamladı.
Onursal Başkan Işılay ARKAN konuşmasında; Böyle güzel bir ortamda olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek herzaman Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği yöneticilerinin yanında olacağını dile getirdi.
Yemekte İskele Şube Başkanlığı tarafından Onursal BaşkanIşılay ARKAN verilmek üzere Genel Başkan Ahmet ULUBAY Plaket takdiminde bulunuldu.
İskele Şube Başkanlığında herzaman çalışmaya hazır olan ve geçmiş yönetimlerde de yer alan kişilere Ahmet ULUBAY tarafından plaket takdimi yapılarak eğlenceye devam edildi.
 
Editör: TE Bilisim