17.04.2017 tarihinde, 02:00-15:00 saatleri arasında, Dikmen’de Lavinyum sitesi içerisinde park halinde bulunan Tuğrul METEHAN’a ait PB 139 plakalı salon aracın ön yolcu koltuğuna kağıt ve naylon parçaları yakılıp atılmak suretiyle konu araçta kasten yangın çıkarılmıştır. Yangın kendiliğinden sönmüş olup, çıkan yangın sonucu aracın sol ön yolcu koltuğu ile tavan kısmı kısmen yanarak zarar görmüştür.

                   Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yapılan geniş çaplı soruşturma neticesinde, bahse konu cürümün M.A.(E-40) tarafından işlendiği tespit edilmiştir. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.   

GECELEYİN EV AÇMA HIRSIZLIK         
                   12-18.04.2017 tarihleri arasında, Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir öğrenci yurdunda M.A.M.E. (E-27) tarafından,  Hamit GÜZ’e ait yurt odasını içerisinden adı edilene ait bir adet dizüstü bilgisayar ile bir adet LCD televizyonu ve yurt odasının damında bulunan iki adet internet modeminin çalındığı tespit edilmiştir. Adı edilen 18.04.2017 tarihinde Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 

Editör: TE Bilisim