Bakanlık, 12-14 Şubat tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde düzenlenen “BIT Milano 2015” turizm fuarına katıldı.

Başbakan Yardımcılığından verilen bilgiye göre, BIT Milano fuarında, bakanlığı temsilen Almanya Turizm Tanıtım Ofisi görevlilerinden Emrah Günen görev yapıyor.

Günen, söz konusu fuarda gerekli turizm tanıtım faaliyetlerinin yanı sıra İtalyan tur operatörleri ile de görüşmeler yapıyor.

1980 yılından bu yana düzenlenmekte olan BIT Milano fuarına, 2014 yılında, yaklaşık 2 bin firma katılmış ve fuarı yaklaşık 60 bin kişi ziyaret etmişti.      

Bu yılki fuara yine yoğun bir katılım olması ve İtalyan halkının yanında, Avrupa’nın birçok bölgesinden gelen turizm profesyonellerinin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Fuarda bakanlığın kurduğu KKTC standında, İtalyanca turizm genel bilgi broşürleri, dalış broşürleri, Kuzey Kıbrıs’ı ziyaret için 50 neden broşürleri ve İngilizce turistik karayolları haritaları yanında, yiyecek-içecek kültürümüzü tanıtan broşürler, mitoloji broşürleri, eşekler broşürleri, Eko turizm broşürleri, yürüyüş yolları broşürleri, İncirli mağarası broşürleri, kaplumbağalar, su sporları, bisiklet sporu, marina, kuş gözlemi, doğa yürüyüşleri broşürleri, promosyon naylon poşet, promosyon kumaş heybe ve turizm tanıtım filmi DVD’leri dağıtılıyor.


Editör: TE Bilisim