TELSİMLİLER, KIRMIZI AVANTAJ ŞEMSİYESİ ALTINDA BİR ÇOK SEKTÖRDE İNDİRİM VE AVANTAJ FIRSATI YAŞAYACAK


Telsimliler, Kırmızı Avantaj’la farklı sektörlerde ürün ve hizmetler sunan markalardan birçok indirim ve avantaj fırsatı yakalıyor.

Abonelerine müşteri odaklı işler sunan Telsim, müşterilerine telekominikasyon dışındaki ihtiyaçlarında da fırsatlar hazırlıyor. Her alanda yeniliklere ve işbirliklerine imza atan Telsim, abonelerinden gelen talepleri de değerlendirerek, onların hayatını kolaylaştıran fırsatlar sunuyor.

“Her Şeyin Bir Kolayı Var Telsim’de” sloganıyla hayatı daha da kolaylaştırmaya yönelik vizyonunu, ürün ve servisler yanında, satış kanalları ile daha geniş bir alana yayan Telsim, bu vizyonuyla, müşteri ihtiyaçlarını en iyi anlayan ve beklentilerini en doğru ürün ve servislerle karşılayan operatör olmayı sürdürüyor.
Telsimliler, artık sadece tarife ve cihaz kampanyalarında büyük avantajlardan yararlanmayacak, Kırmızı Avantaj şemsiyesi altında bir çok sektörde indirim ve avantaj fırsatı yaşayacak.

Aboneler, Telsim'in birçok kurumsal iş ortağı ile yapmış olduğu işbirlikleri çerçevesinde gıdadan market alışverişine, giyimden kozmetiğe, yiyecek-içecekten ulaşıma birçok farklı sektörde çok yakında büyük indirim fırsatları yakalıyor olacaklar.

Bu büyük indirim şöleni ise Kırmızı Avantaj şemsiyesi altında Telsim'in tüm abonelerine sunulacak ve büyük fırsatlardan herkes faydanalabilecek.

Telsim abonelerine farklı sektörlerde ürün ve hizmetler sunan markalardan birçok indirim ve avantaj fırsatı sağlayan bir program olan Kırmızı Avantaj’ın ilk uygulaması Simit Dünyası ile başladı. Telsimliler adanın her bölgesinde 7 şubesiyle hizmet veren Simit Dünyası'ndan 6.90 TL’ye 1 menü aldıkları anda 1 menü bedava veriliyor. Telsim’liler, geleneksel lezzete çok uygun fiyata ulaşabiliyor.
Editör: TE Bilisim