Kıbrıs Türk Devlet Tiyatrolarının“Ağır Roman” isimli oyunu14 Mart 2015 Cumartesi akşamı Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Sayın Serdar Denktaş’ın düzenlediği Gala Gecesinde seyircisiyle buluştu.
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları,davetlilerin de katılımıyla güzel bir geceye imza attı.Oyunun ardındanKıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdürü Sayın Halil İbrahim Doğan konuşmasında öncelikle geceyi düzenleyenBaşbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Sn. Serdar Denktaş’a ardından geceyi onurlandıran sayın Maliye Bakanı Zerren Mungan’a ve tüm davetlilere teşekkür etti.Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Sayın Serdar Denktaş’ın ilk kez Devlet Tiyatrolarını kendi bakanlığına bağladığını ve bunun Sayın Bakanın sanata verdiği önemden ileri geldiğini vurgulayan Sn. Doğan;“16 yıldır görmezden gelinen Devlet Tiyatroları Sahnesinin yeniden inşaatının yapılmasında Bakanımızın kararlı olduğunu görmek bizleri heyecanlandırdığı gibi çalışmalarımıza dört elle sarılmamızı da sağlıyor” dedi ve sözü Sn. Serdar Denktaş’a bıraktı.
Sayın Serdar Denktaş ‘Sözü siz sahnede söylediniz.Bize alkışlamak düşer’ diyerek Kıbrıs Türk Devlet Tiyatrosu sanatçılarını onure ederek konuşmasına son verdi.
Ağır Roman adlı oyun Dünya Tiyatrolar Günü çerçevesinde düzenlenecek etkinlik kapsamında 25,26 ve 27 Mart 2015 tarihlerinde ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’nde saat 20:00 de seyirciyle buluşmaya devam edecek.
 
Editör: TE Bilisim