Biletler 20 TL’den, kombine biletler ise 140 TL’den satılıyor.

Biletler Lefkoşa’da “Dereboyu” olarak da bilinen Mehmet Akif Caddesi üzerindeki “Dereboyu Avenue”dan satın alınabilecek. “Mybilet.com” adlı siteden de bilet satışı yapılacak festivalin, kotası “300” olarak belirlenen kombine biletleri ise internet üzerinden satılmayacak.

İLK OYUN “SELAMÜN KAVLEN KARAKOLU”

Festival programına göre, 13’üncü Kıbrıs Tiyatro Festivali, perdelerini “Selamün Kavlen Karakolu” oyunuyla açacak.

Festival programına göre, “Shırley” Tebdil-i Mekan Tiyatrosu tarafından 3 Eylül’de, “Göl Kıyısı” Talimhane Tiyatrosu tarafından 8 Eylül’de, “12 Öfkeli Adam”, İstanbul Şehir Tiyatroları tarafından 10 Eylül’de, “Çürük Temel”, İstanbul Şehir Tiyatroları tarafından 15 Eylül’de, “İmparatorluk Kuranlar Yahut Şümürz”, Hayal Perdesi tarafından 17 Eylül’de, - “Halktan Biri” Lefkoşa Belediye Tiyatrosu tarafından 21 Eylül’de, “Nazım ile Brecht Kabare”, Dostlar Tiyatrosu tarafından 29 Eylül’de sahnelenecek.

Bu oyunların hepsi YDÜ AKKM’de yer alacak ve saat 21.00’de başlayacak.

Meltem Cumbul, Ushan Çakır, Pelin Ermiş, Yiğit Özşener, Mahir İpek, Hakan Güven, Sumru Yavrucuk, Reha Özcan, Selin İşcan, Genco Erkal ve Tülay Günal gibi sanatçıları da ağırlayacak festivalle ilgili detaylı bilgi 22 78 782 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden alınabilecek.
Editör: TE Bilisim