Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkan Yardımcısı Turan Büyükyılmaz ve beraberindeki heyet, Yeşilköy’ü ziyaret etti. Ziyarette partinin hazırladığı "Karpaz Projesi" anlatıldı.

YDP basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Büyükyılmaz ve beraberindeki partililer ziyarette Yeşiköylüler ile bir araya gelererek sohbet etti.

BÜYÜKYILMAZ: “KARPAZ BÖLGESİ ÜRETİMDEN KORAPILDI, EKMEĞE MUHTAÇ KILINDI”

Genel Başkan Yardımcısı Turan Büyükyılmaz ziyarette yaptığı konuşmada, Karpaz bölgesinin verimli toprağa sahip olmasına rağmen üretimden koparıldığını, ekmeğe muhtaç kılındığını ve seçim dönemlerinde siyasilerin yollarını gözler hale geldiğini savundu. KARPAZ PROJESİ Büyükyılmaz, partisinin hazırladığı Karpaz Projesi’yle Karpaz yarımadasının kaderinin değişeceğini, her eve sabit bir gelirin girmesini sağlayacaklarını söyledi.

Büyükyılmaz, ayrıca gençlere arsa vermek yerine TOKİ ile iş birliği ile köylerde konut üretip gençleri ev sahibi yapacaklarını; balıkçılık sektörünü canlandıracaklarını ifade etti.

Geçmiş iktidarları eleştiren Büyükyılmaz, Geçitköy Barajı’ndaki suyun Mesarya ve Karpaz toprağına değil denize aktığını iddia etti.

Editör: TE Bilisim